Jacob Broersma
Veel succes in het onderzoek!

Beste mensen van het FIKO,

Ook dit jaar wil ik jullie weer van harte steunen in jullie belangrijke werk door een mooie gift over te maken. Op deze manier gedenk ik elk jaar mijn nichtje Hilda dat in 2015 op 39 jarige leeftijd aan kanker bezweek. Men zegt vaak: "Wat kan je eraan doen ??" Wel, dit dus.

Veel succes in het onderzoek !!!

Jacob

 

An-Benedikte Ceulemans
Dank

Wij willen graag met ons bedrijf VEJA Badkamers het innovatief kankeronderzoek van de KU Leuven steunen. Zowel wijzelf als onze medewerkers zijn de laatste tijd te vaak met kanker geconfronteerd geworden, zowel persoonlijk als in onze nabije omgeving. Wij hopen om met onze gift te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe technieken en inzichten in de strijd tegen deze vreselijke ziekte.

Tevens willen wij via deze weg het UZ Leuven en de KU Leuven bedanken voor de menselijke manier waarop zij hun patiënten en hun families behandelen.

Gwendolyn Pelgrims

Ik heb zelf het humane engagement ervaren van Johan Swinnen, mijn man en ik waren ervan onder de indruk. Johan en zijn collega onderzoekers maken het verschil, kanker is nu heel vaak geen doodsvonnis meer.

Onze financiële bijdrage is het gemakkelijkste deel, het moeilijkste laten we over aan jullie wetenschappers.

 

Jacob Broersma
KU Leuven - ARTES Letterenbibliotheek

Ook dit jaar wil ik jullie onderzoek weer graag en van harte steunen. Ik hoop dat we zo weer iets dichterbij het "elimineren" van kanker komen.

Jacob Broersma

Ann Cammans
Boodschap van de vrienden van Christoph

Omdat we Christoph zijn lach, enthousiasme, fantasie, bezorgdheid, manier om te genieten van het leven, gewoonweg Christoph zo ontzettend hard missen en hopen dat geen enkel kind zijn super-toffe papa nog moet verliezen aan deze vreselijke ziekte!

Veel succes met jullie onderzoek!

De champagnevrienden van Christoph Cammans