"GRENSVERLEGGEND ONDERZOEK,
DAAR GAAN WE VOOR."

Nieuws
Dit onderzoeksfonds maakt deel uit van het LKI, bekijk een inleidend filmpje.

Nieuws
Kankeronderzoekers ontmoeten studenten van Stop het Lei'den - 20 oktober 2016

Op donderdag 20 oktober, Dag tegen Kanker, bezoeken de studenten het onderzoekslabo van professor Johan Swinnen. Ze overhandigen hem de opbrengst van hun benefietacties, in het bijzijn van rector Rik Torfs die de vzw steunt.

Nieuws
Studenten steunen kankeronderzoek met wensfontein - 22 juni 2016

De wensfontein wordt opgesteld tijdens de proclamaties van afzwaaiende studenten. Alle aanwezigen kunnen een muntstuk in de fontein gooien en op die manier het fundamenteel kankeronderzoek aan de KU Leuven steunen.

 

Nieuws
Leuvense studenten organiseren Dans tegen Kanker - 20 april 2016

De vzw 'Stop het Lei'den' is opgericht door een groep enthousiaste studenten, kotgenoten in het studentenhuis op de Lei 41 in Leuven. Zij willen de kankeronderzoekers van de KU Leuven steunen in hun dagelijks gevecht tegen kanker.

Nieuws
Leuvense studenten steunen ons kankeronderzoek - 29 maart 2016

De vzw 'Stop het Lei'den' is opgericht door een groep enthousiaste studenten, kotgenoten in het studentenhuis op de Lei 41 in Leuven. Zij willen de kankeronderzoekers van de KU Leuven steunen in hun dagelijks gevecht tegen kanker. De studenten zullen de komende weken verschillende benefietacties organiseren waarvan de opbrengst integraal naar het Fonds voor Innovatief Kankeronderzoek gaat.

Meer informatie over de doelstellingen en initiatieven van de Leuvense studenten is te vinden op hun facebookpagina.